Mиљан Дамјановић, радикалски кандидат за градоначелника Београда!

Српска радикална странка озбиљно се припрема за победничку кампању за предстојеће изборе за Скупштину града Београда.

У склопу припрема за београдске изборе Извршни одбор Српске радикалне странке једногласно је одлучио да радикалски кандидат за градоначелника Београда буде народни посланик Миљан Дамјановић.

Дамјановић је председник Београдског окружног одбора Српске радикалне странке. Рођен је у Призрену, 1984. године. По занимању је дипл. економиста и мастер инжењер организационих наука. Ожењен је, отац двоје деце.

У свом досадашњем раду Миљан Дамјановић је показао изузетне организационе и стручне способности. Радио је као шеф продаје у приватној фирми за посредовање у запошљавању и као директор ЈКПС Интернатионал, привредног друштва за регрутовање најбољих информатичара у Србији.

Миљан Дамјановић је показао изузетан таленат у политичком раду и спремност да све своје капацитете стави у службу грађана. Четири године је био председник Одборничке групе Српске радикалне странке у Општини Стари Град, саветник председника Општине Гроцка и члан Управног одбора Студија Б.

Извршни одбор Српске радикалне странке пружио је недвосмислену подршку Миљану Дамјановићу за кандидатуру за ову важну функцију са уверењем да грађанима Београда нудимо најбољег кандидата, који је спреман да ту функцију обавља стручно, поштено и у најбољем интересу свих људи који живе на целој територији Града Београда.