Напредњаци пишу нову историју! Напредњачка власт Немцима поклонила део територије Краљева!

Да, делује као виц, али нажалост није, апсолутна је истина!

Улице у Краљеву добијају називе по страним (немачким) фабрикама, које раде у Краљеву. Шта је следеће? Иако су изградњу фабрика, субвенције за сваког запосленог и комплетну инфраструктуру финансирали грађани Краљева и Србије, а како се чини сада ни то више није довољно, дошао је тренутак да једна улица у Краљеву мора да понесе име чувене фабрике „Леони”. У граду у чијој се близини налазе манастири Жича и Студеница, прекопотребно је изгледа да бар једна улица понесе име немачке компаније. Зарад чега и кога? – питамо се ми, српски радикали. Још једна у низу брука и срамота ове власти.

Српски радикали питају и да ли ће то променити нешто на боље и олакшати живот нашим суграђанима и шта је то следеће што нас чека. Можда да актуелна власт коначно престане са понижавањем овог народа и дозове се памети; можда да пољопривредним произвођачима обезбеди, ако већ не идеалне услове, онда колико- толико боље, јер од тренутних гори очигледно ни не постоје; и можда да почну да мисле бар мало и на наше суграђане. У то тешко да било ко може да поверује!

Отварање немачке фирме која ће запослити на хиљаде радника је у почетку звучало обећавајуће, али и поред субвенција које су добили и поред саме изградње и земљишта, и даље је мало, фали још улица! Још улица, засада. Следеће што би могли да очекују наши суграђани је можда да ће нам бизнисмени фирме „Леони” удруженим снагама са турском фирмом „Еуротаy” и заједно са актуелном влашћу у Краљеву наплаћивати данак у 21. веку. Или се мозда неће удрузивати, јер онда фали још једна улица.

Као што сви видимо, овде је све могуће и ништа није како би требало да буде. Ми, српски радикали, упозоравамо напредњачку власт у Краљеву да престане да исмева и понижава овај народ, да престане са оваквим срамним одлукама и по ко зна који пут апелујемо да коначно почне да ради у корист наших грађана.