Напредњаци у Краљеву настављају са брукањем. Дозволили још већу срамоту

Градски одбор СРС Краљево обраћа се актуелној власти: – Напредњаци, када ћете престати са брукањем и немаром према нашем граду? То што брукате сами себе је ваш избор, али тако се не можете понашати према граду који није лично ваш, према граду у којем живи преко 100.000 људи који воле овај град. То што су вам људи указали поверење да водите овај народ и овај град, а ви им враћате на овај начин, још је већа срамота.

Како сазнајемо, путокази које је недавно поставио господин Алвировић уклоњени су од стране републичке саобраћајне инспекције, а како у образложењу пише, из разлога што „нису усклађени са пројектом саобраћајнице”. Инспекција у Краљеву немо ћути – нити ово демантује, нити се оглашава по овом питању. Након што је господин Алвировић прилично обрукао Путеве Србије, чији је ово посао био, питамо се да ли је ово био једини начин да покажу своју моћ. Иако је Алвировић из најбоље намере поставио путоказе и решио проблем који постоји више од десет година, некоме је и то засметало.

Ми српски радикали питамо да ли се овде ради оно што је добро и битно за наше суграђане и наш град, или оно што је важно за појединца. Све и да је добро за наш град, уколико је то показало неспособност и незаинтересованост ове власти, то се занемарује и не предузима се апсолутно ништа. Изгледа да је боље да и народ и овај град трпе и да се брукају, само да се градски оци и њихова неспособност не доведу у питање. Немо ћутати и мирно седети скрштених руку је овде изгледа најбоље решење. Ми српски радикали осуђујемо немар градске власти у Краљеву, која очигледно не трпи да јој се укаже на њене грешке и промашаје.

Господо напредњаци, ако имате намеру да водите озбиљан град као што је Краљево, под хитно се уозбиљите или то препустите онима који могу и умеју и који никада нису изневерили очекивања грађана, нпр. српским радикалима, који ће и даље наставити да се залажу за наш народ и овај град.

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ