Напредњаци заборавили на проблеме у селу Ћуковац!

Градски одбор Српске радикалне странке у Врању подсећа челнике града да у околини нашег града постоји село Ћуковац у коме, по последњем попису, живи око 1.000 становника. Ти становници немају основне услове за живот. Они немају асфалтиране улице, водовод, канализацију и јавну расвету.

Дуже време постоји и проблем који је у вези са сеоским гробљем. Наиме, на сеоском гробљу више нема места за сахрањивање, а градска власт није откупила суседну парцелу, иако је обећала. Другим речима, није проширила сеоско гробље и омогућила становницима Ћуковца да своје најмилије сахрањују како су то и до сада радили.

Нажалост, челници напредњачке власти у Врању сете се становника Ћуковца и њихових проблема само уочи избора, када им је потребан сваки глас како би себи обезбедили угодан живот. Очигледно је да о проблемима врањских села смемо проговорити само ми, српски радикали, и то када није изборна кампања, зато што смо једино ми глас народа. Наш циљ није да варамо своје суграђане, већ да се изборимо да им се обезбеде основни услови за живот – асфалт, вода, канализација и јавна расвета. Наш циљ је да људи остану да живе на огњиштима својих предака, а не да своју будућност траже као помоћни радници у геронтолошким центрима широм западних земаља.

Очигледно је да напредњачку власт у Врању не брине превише чињеница да људи напуштају своје домове, да је велики број кућа по селима празан, као и да у последње време све већи број људи напушта и само Врање.

Имајући у виду све ове чињенице, ми, српски радикали, позивамо напредњачку власт у Врању да под хитно приступи решавању ових проблема у Ћуковцу. Срамота је да становници Ћуковца деценијама уредно плаћају порезе на имовину и друге дажбине, а да до својих кућа не могу доћи због блата и фекалија.

Било би лепо да директор градског водовода Горан Ђорђевић реши бар неки проблем у Ћуковцу, а не да се само бави борбом за превласт у врањском одбору СНС-а и да му једини циљ буде смена актуелног градоначелника, како би његова „струја” преузела власт у Врању! Грађанима не требају борци за фотеље!

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ