Напредњацима у Краљеву је све мало, на ред су дошле и бање

Градски одбор Српске радикалне странке Краљево обавештава јавност да је актуелна власт одлучила да је најбоље за све нас да наше две бање буду приватизоване. Ни мање, ни више, него бање које су деценијама привлачиле туристе из целог региона – Матарушка и Богутовачка бања. Истина, отишле су у пропаст, па су тако празне и пусте повукле и пропадање самих насеља, а актуелна власт не види да би се ту било шта могло поправити, обновити или уложити, јер пунити своје џепове је за ову власт најсигурније.

Подсећања ради, Матарушка бања је била надалеко позната, пошто њена лековита вода благотворно делује на лечење стерилитета и разних реуматских болести, док се Богутовачка прочула као „бања за живце”, јер се лековитост њене воде посебно показала као лек за таква обољења, па неки мисле да би била посебно посећена после ове пандемијске ситуације.

Бање су биле мање посећене и слабије су пословале годинама уназад, али до ове власти никоме није пало на памет да нешто овако уради. Ми, српски радикали, питамо напредњачку власт да ли се овако брине о нашим суграђанима и људима који су јој указали своје поверење, или је ово можда начин на који напредњаци желе истим тим људима да изразе захвалност и поруче им да је и ово сада за њихово добро. Ако то људи не виде у овом тренутку, битно је да виде они и да они знају, треба им САМО веровати. После свега? Овог пута ће вам то тешко проћи, господо напредњаци!

Ми, српски радикали, још једном опомињемо актуелну власт да су овде због народа и да су вољом народа ту где су тренутно и подсећамо их да то не смеју да забораве, а нашим суграђанима још једном показујемо да смо ми ту баш због њих и да ћемо урадити све за интересе наших суграђана.

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ