Напредњачка власт у Краљеву не престаје да брука саму себе! Господо наредњаци, знате ли шта је уопште ваш посао и од кога се кријете?

Градски одбор Српске радикалне странке Краљево обавештава јавност да је путоказ за наш град коначно постављен. Иако мислимо да нема становника који ово није испратио и приметио, подсећамо их да ово није учинила актуелна власт, већ неко чији то посао и обавеза и није. Кажу кад неће онај чији је то посао, мора неко други. Иако, како и сам каже, није по закону, господин Алвировић је морао то да уради. Краљево није нека забит па да се не зна где је, иако нови кружни ток на улазу у град из правца Адрана годинама није имао таблу где је Краљево.

Ми српски радикали питамо актуелну власт да ли је ово њен посао, да ли они уопште размишљају некада о нашем граду, у којем спроводе неки ред или бар то покушавају и у којем су власт, или сматрају да то не треба да их занима, да су они сами себи довољни и да што мање људи зна где је Краљево за њих је боље. Питамо их да ли се они уопште мешају у свој посао. Да ли су можда љути што је ово уграбио да уради неко пре њих и на тај начин покаже њихову неспособност и незаинтересованост за наш град и наше људе? Можда и сматрају да од тога не би добили ништа, да то можда не би била нека сензација, као рецимо отварање семафора, па ова власт није хтела да узнемирава новинаре да то испрате, јер је овде више него очигледно да се за наш народ и град ради само оно што је за актуелну власт од посебног значаја и, наравно, оно што није медијски испраћено није ни урађено. Да ли је ова власт задужена и плаћена да води рачуна о овом граду и нашим суграђанима или је ту због своје личне промоције и гостовања по разним телевизијама?

Ми српски радикали питамо власт у Краљеву каквог су става поводом овог случаја, да ли су можда љути и увређени што им је неко уграбио испред носа овакву прилику и одрадио њихов посао или су можда због овог захвални, јер им је то обавеза мање, а можда и сматрају да су се већ довољно доказали и да немају потребе да убеђују наше грађане у то да су ту због њих, јер су показали до сада да док год су они ту где јесу за наш народ је само сигурна табла која их води у пропаст. Иако ће многи рећи да су мишљења подељена, ми српски радикали верујемо да наш народ уме да препозна шта је добро за њега и ко и на који начин води рачуна о њему. Поручујемо свим нашим суграђанима да ћемо то и даље радити, а напредњачкој власти поручујемо да исправе пропусте и престану са немарношћу и коначно почну да раде свој посао, а господину Алвировићу хвала у име свих грађана Краљева.

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ