О спору између банки и грађана мора се изјаснити гувернер Народне банке

Српска радикална странка већ двадесет година критикује уништавање српских и довођење страних банки у Србију. Као главне кривце за овај криминал означавали смо Мирољуба Лабуса и Млађана Динкића и непрекидно тражили њихову одговорност.

Нажалост, ниједна власт није имала разумевања за овај проблем и стране банке су се инсталирале у Србију где послују по зеленашким принципима, дијаметрално другачијим него у њиховим матичним земљама.

Осим високих камата, корисници банкарских услуга су у обавези да плаћају којекаве трошкове од обавештења о евентуалном минусу на банковном рачуну, до измишљених трошкова за одржавање рачуна.

Српска радикална странка сматра недопустивим да Народна банка Србије у свим споровима између грађана и страних банки стаје на страну тих банки па позива гувернера Народне банке Јорговану Табаковић да се изјасни о последњем спору и у најмању руку чудној одлуци Врховног касационог суда који је без правног основа и нових аргумената у корист пословних банки, а на штету грађана, променио свој став из 2018. године.

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ