Обренић: Да Драгачево буде пољопривредна оаза

Кандидати за одборнике и народни посланици Српске радикалне странке обишли су данас насеља Расовац и Горачићи где су разговарали с мештанима ових месних заједница и понудили програмска решења из области пољопривреде.

 

Све нас драгачевце годинама мучи непостојање јасне стратегије развоја пољопривреде у нашој општини. Сходно проблемима с којима се суочавају сви произвођачи и људи који живе од своје земље понудили смо неколико конкретних решења и недвосмислено ћемо се залагати да се повећају средства за субвенционисање пољопривреде као и њену праведнију расподелу. Затим је јако битно обезбедити финансијска средства за регресирање семена и садног материјала, противградних мрежа и система за наводњавање. Такође, имамо спремне кадрове који ће узети учешће кроз пружање стручне помоћи пољопривредним произвођачима. Комплетан елаборат је спреман а на њему је радио наш стручни тим из области пољопривреде на чијем је челу Радомир Ђекић који је по струци дипломирани инжењер пољопривреде, рекао је кандидат за одборника Вукоман Обренић.

 

Народни посланик Зоран Деспотовић подсетио је све окупљене да су се српски радикали одувек у Републичком парламенту борили за права обичних људи и да су били најгласнији када је проблем пољопривреде у фокусу.

 

Као што видите дошли смо пред вас с конкретним решењима а српски радикали никада нису преварили свој народ. Поносни смо на чињеницу што смо глас у Парламенту поносног али и намученог српског сељака, закључио је Деспотовић.

 
 

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ