Одржан миран протест омладине београдских радикала

Омладина београдских радикала не одустаје од својих захтева да се директор Основне школе Никола Тесла Станислав Стевуљевић повуче са места директора те школе.Данас је у дворишту и на терену за кошарку те школе одржан миран протест радикалске омладине.

 

“Окупили смо се овде да поручимо Стевуљевићу да није пожељан и да је ред да поднесе оставку. Сви смо у мајицама са ликом Гаврила Принципа и у онима на којима пише “Догодине у Призрену”, те га позивамо, пошто је био јунак да малтретира малолетнике, да дође и да нама покуша да скине наше мајице, а ми ћемо га едуковати боље него што су га едуковали комунисти, којима је веран”, навео је председник радикалске омладине за Град Београд Предраг Маринковић, истичући да му је криво што нису успели да ступе у контакт са директором школе Станиславом Стевуљевићем, иако су га тражили у регуларно радно време, али њега на радном месту није било.

 

“Долазићемо све док Стевуљевић не поднесе оставку, а водимо се мишљу и да радикализујемо наше протесте, који су за сада веома мирни и цивилизовани, а то је све оно што Стевуљевић није,” закључио је Маринковић.

 

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР