Одржана годишња скупштина српских радикала у Новом Саду

У присуству 140 делегата из читавог града, у свечарској атмосфери Велике сале Скупштине града Новог Сада, Градски одбор Српске радикалне странке Нови Сад одржао је редовно заседање годишње скупштине за 2021. годину, која је почела интонирањем страначке химне „Спрем’те се, спрем’те четници“.

​Градски одбор Српске радикалне странке Нови Садпоказао је јединство, снагу, позитивну енергију и одлучност у намери да спроведе програмске циљеве и начела Српске радикалне странке. Председник Градског одбора Ђурађ Јакшићподнео је Скупштини извештај о раду у прошлој години и изнео основне програмске циљеве и задатке у 2021. години.

Намера Градског одбора је да се Српска радикална странка додатно оснажи у Новом Саду, а посебна пажња, енергија и потенцијали странке, руководства и наших активиста биће усмерени на кампању за предстојеће парламентарне и председничке изборе.

„Наш стратешки циљ на предстојећим изборима је повратак у републички парламент и том циљу ће бити све подређено. Организоваћемо разноврсне акције, јавне трибине, покретати иницијативе и прикупљати петиције у циљу пробијања медијске блокаде и промоције Српске радикалне странке. Време и догађаји су показали да је Српска радикална странка једина права опозиција и алтернатива напредњачком режиму на републичком, покрајинском и локалном нивоу. Наша одборничка група остаје најозбиљнија и најжешћа опозиција градској власти. Наш приоритетни циљ је да оснажимо Српску радикалну странку на територији града Новог Сада.  Нови Сад је био и остаће најјаче радикалско утврђење у Србији” – истакао је Ђурађ Јакшић, председник Градског одбора Српске радикалне странке Нови Сад.

​На Скупштини је једногласно изабрано десет нових чланова Градског одбора, на мандатни период од годину дана, и они су том приликом положили свечану заклетву. 

Председник Градског одбора СРС Нови Сад

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ