Одржана годишња скупштина српских радикала у Новом Саду

У присуству 156 делегата из читавог града, у свечаној атмосфери Велике сале Скупштине града Новог Сада, Градски одбор Српске радикалне странке Нови Сад одржао је редовно годишње заседање Скупштине за 2023. годину, која је почела интонирањем страначке химне „Спрем’те се, спрем’те, четници”.

Градски одбор Српске радикалне странке Нови Сад показао је јединство, снагу, велику иницијативу и одлучност у намери да спроведе програмске циљеве и начела Српске радикалне странке.

Намера Градског одбора је да Српска радикална странка ојача своју страначку инфраструктуру, подмлади, али истовремено и окупи све оне који су спремни да се боре за остварење наших програмских циљева и који идеологију српског национализма носе у срцу.

– Ми смо у кампањи већ годину дана и тако ће бити током читаве 2023, до дана одржавања локалних, покрајинских и ванредних републичких избора. Иза нас је веома тежак период. У последњих петнаестак година прошли смо буре и олује, политички прогон и голготу, али смо остали живи. Живи смо, зато што нам је жива идеологија, чиста као суза и зато што смо ми српски радикали саткани од најчвршћег материјала. Уверен сам да наше време тек долази, да смо ми, српски радикали, способни да се дигнемо са колена и да ћемо, пре или касније, поново бити страх и трепет на српској политичкој сцени. Наш приоритетни циљ је да оснажимо Српску радикалну странку на територији града Новог Сада. Нови Сад је био и остаће најјаче радикалско утврђење у Србији – истакао је Ђурађ Јакшић, председник Градског одбора Српске радикалне странке Нови Сад.

На Скупштини је једногласно изабрано десет нових чланова Градског одбора, на мандатни период од годину дана, који су том приликом положили свечану заклетву.

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ