Општински одбор Српске радикалне странке Крупањ одржао редовну Годишњу скупштину

Општински одбор Српске радикалне станке Крупањ одржао је редовну изборну Годишњу скупштину 3. октобра 2021. године, са почетком у 12.00 часова, у великој сали Дома културе „Политика”, уз присуство 39 од 42 делегата, што је довољно да скупштина може пуноважно да одлучује.

Скупштини су присуствовали представници највиших органа странке, председник и чланови Лозничког окружног одбора.

Минутом ћутања одата је почаст преминулим члановима Српске радикалне странке у периоду између две скупштине.

У поздравном говору председник општинског одбора Александра Дамњановић захвалила се новоучлањенима што су препознали праве вредности и изабрали да постану чланови Српске радикалне странке. Посебно је посветила пажњу учлањењу треће генерације из породице Јовичић и истакла да захваљујући доследним породицама каква је породица Јовичић, Николини и неким будућим Николинама, Српска радикална странка има будућност и оправданост крилатице „Србија је вечна док су јој деца верна!” Потом се захвалила члановима који су годинама доследни странци, а који су својим ангажовањем допринели томе да општински одбор иде узлазном путањом.

– Данашња скупштина је резултат ангажовања сваког од вас у складу са могућностима. Није увек било лако и неће бити, пред нама је још политичких битака. Ја знам да ћете бити ту раме уз раме са мном као што сте и до сада били и да ћемо излазити као победници. Част ми је бити председник одбора који чине људи какви сте ви – истакла је председник општинског одбора Александра Дамњановић

Након избора радног председништва, председавајући Павлинка Мигић наставила је са радом по утврђеном протоколу. Једногласно су изабрани чланови радних тела који су уз председника општинског одбора поднели извештаје о финансијама, раду између две скупштине, као и планираним активностима за наредни период. Изборна комисија је предложила, а скупштина једногласно прихватила избор десет чланова општинског одбора. Свих десет чланова је положило заклетву.

Присутнима су се обратили: Александар Реновчевић, председник Општинског одбора СРС Љубовија, Драган Васић, одборник Српске радикалне странке у Скупштини општине Лозница, Зоран Деспотовић, потпредседник Извршног одбора и Срето Перић, члан Председничког колегијума Српске радикалне странке и председник Лозничког окружног одбора. Сви говорници су честитали на успешно одржаној скупштини, похвалили рад општинског одбора и истакли да нам је свима потребно да дамо максимум како би се српски радикали вратили у Скупштину Републике Србије, јер нема скупштине без радикала.

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ