Општински одбор Српске радикалне странке Житиште одржао годишњу скупштину!

У сали Скупштине општине Житиште, у присуству делегата и представника највиших страначких органа, после двадесет година, одржано је заседање годишње скупштине српских радикала у Житишту. Присутне је поздравио председник Општинског одбора Српске радикалне странке Житиште Жарко Јокшић и отворио радни део седнице.

– Ми српски радикали данас смо снажна опозициона снага у општини Житиште и спремни смо на сваки критику и анализу рада општинске власти. Спремни смо, имамо снаге и капацитета да на следећим локалним изборима постанемо део Скупштине општине и активно допринесемо бољем животу свих нас. Овим путем позивам и обраћам се и свима онима који су заинтересовани да нам се у тој борби придруже и допринесу ширењу програма и идеја Српске радикалне странке – поручио је присутним делегатима и гостима председник Општинског одбора Српске радикалне странке Житиште Жарко Јокшић.

Присутнима се обратила и Марина Недељковић, члан Председничког колегијума Српске радикалне странке и посланик Српске радикалне странке у Скупштини АП Војводине.

– Честитамо председнику Општинског одбора Житиште, свим делегатима и новоизабраним члановима и желимо им успех у раду и у наредних годину дана. Поносни смо на свакога ко је имао храбрости, снаге и достојанства да настави да се бори за програм и идеје Српске радикалне странке. Највиши страначки органи поносни су на Општински одбор Житиште и верујем да сви заједно имамо енергију да на предстојећим локалним изборима повратимо парламентаран статус у локалној скупштини – истакла је Марина Недељковић.

Координатор Српске радикалне странке за Средњи Банат и потпредседник Извршног одбора Вања Божић се захвалио свим присутним делегатима и најавио да ће заједно са нашим члановима и активистима већ од данас кренути у изборну кампању и борбу за боље животне услове у општини Житиште.

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ