Подршка новосадских радикала др Војиславу Шешељу

Градски одбор Српске радикалне странке Нови Сад је на синоћној седници изразио свој политички став и једногласно пружио безрезервну подршку председнику Српске радикалне странке др Војиславу Шешељу.

Српски радикали у Новом Саду сматрају да је име Војислава Шешеља симбол за слободу, храброст, непоколебљивост и борбу за српске националне интересе. Војислав Шешељ је симбол српског радикализма, творац идеологије српског национализма и неустрашиви борац за остварење вишевековног сна нашег народа да живи у јединственој националној држави.

Градски одбор Српске радикалне странке Нови Сад сматра да место председника наше странке припада др Војиславу Шешељу, као једном од најистакнутијих антиглобалиста у свету, прекаљеном борцу против белосветских лажи, новог светског поретка и корумпиране машинерије зване Хашки трибунал. Упркос његовом најављеном повлачењу са ове позиције, новосадски радикали изражавају потпуно јединство и сагласност у ставу да Српска радикална странка има свог лидера, а његово име се пише слободом, пркосом и инатом.

Комплетан Градски одбор ставља се на располагање председнику странке, изражава пуну подршку његовом останку на месту председника и најављује да пуним капацитетима креће у припреме за предстојеће локалне, покрајинске и могуће ванредне републичке изборе.

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ