Празна предизборна обећања напредњака скупо коштају грађане

Општински одбор Српске радикалне странке Краљево подсећа јавност да Српска радикална странка у Краљеву постоји због наших суграђана и да је једина права опозициона партија и алтернатива напредњачкој власти. Главни циљ и задатак српских радикала је да раде за интересе грађана. Наш посао је да пратимо и указујемо на горуће проблеме на територији Краљева, односно сваке месне заједнице, да то предочимо градској власти и да урадимо све што је у нашој моћи да грађанима Краљева омогућимо лакши и бољи живот.

– Српски радикали подсећају градску власт на обећања дата у току кампање, на радове са којима се тада кренуло. Зашто се са њима стало одмах након избора? Да ли знају колико је улица које нису урађене, колико постоји места која су без расвете? Да ли су заборавили на улице у којима су почели са радом, па након неколико метара пута стали са радовима? Да ли мисле да је мештанима добро са таквим путевима и да су им помогли тиме што су за време кампање одрадили трећину или део једне улице и оставили и тај посао и улицу недовршену? Да ли мисле да мештани, на пример Месне заједнице Лешево, насеља Рибница, у Четвртој улици или Улици Иве Андрића, уживају или се муче са таквим путевима које морају свакодневно да користе? – истакла је Виолета Петровић, технички секретар Рашког окружног одбора Српске радикалне странке.

Општински одбор Српске радикалне странке Краљево ће указивати на сваки проблем који мучи наше грађане и тражиће његово решење. Ми српски радикали сматрамо да је безбедан и квалитетан живот сваког нашег грађанина на првом месту, а ми ћемо се трудити да им то и омогућимо. Предлажемо градској власти да то и њима треба да буде на првом месту.

 

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ