До када ће напредњаци дискриминисати оне који не мисле као они?

Општински одбор Српске радикалне странке у Бору пита се до када ће напредњачки режим дискриминисати грађане који их не подржавају. У селу Злот, на само 15 километара од центра Бора, мештане брине нешто у чему би сваки грађанин требало да ужива у 21. веку – неасфалтирана улица, само посута ситним каменом. Заправо, улица је асфалтирана, али само њена друга половина.

У првом делу Улице Вука Караџића, у непосредној близини центра у селу Злот, на око 200 метара неасфалтираног дела, има 11 домаћинстава. Други део улице је асфалтиран, али за 4 домаћинства. Оно што је интересантно је то што у првом делу улице живе и присталице Српске радикалне странке. Неасфалтирани пут додатно отежава услове живота, посебно у време обилних падавина. Када падне снег, мештани су принуђени да сами чисте улицу. 

Злоћани који живе у првом делу улице сваке године траже да им се пут среди. Оправдања су била различита, а последње је било да ће пут бити асфалтиран у току следеће године. Да ли је ово још један тест за мештане Злота? Да ли ће напредњачки режим ову одлуку донети пре или после предстојећих избора заказаних за 3. април? Да ли ће локална власт наставити да злоупотребљава своју позицију и да прикупља политичке поене на оном што им је обавеза? Широм борских села, ситуација је слична. Неретко су улице парцијално асфалтиране, што зависи од страначке опредељености.    

И поред тога што је општинска власт у обавези да обезбеди основну комуналну и путну инфраструктуру, на овом примеру је и више него очигледно да то није тако. Неке улице се асфалтирају и по више пута, док друге никада не дођу на ред.

Ми, српски радикали, позивамо локалну власт да страначке разлике остави по страни и да у што краћем року реализује асфалтирање 200 метара у Улици Вука Караџића.

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ