Председник Извршног одбора СРС Ђурађ Јакшић обишао Расински окружни одбор

Председник Извршног одбора Српске радикалне странке и покрајински посланик у
Скупштини АП Војводине Ђурађ Јакшић је у недељу 18. 10. 2020. године посетио Расински окружни одбор. У седишту Окружног обора у Крушевцу господин Ђурађ Јакшић заједно је са председником Окружног одбора Дејаном Маринковићем одржао седницу Окружног и Градског одбора СРС.

У разговору са функционерима и члановима Окружног и Градског одбора Ђурађ Јакшић је констатовао да се, после изненађујуће лоших изборних резултата, стање у одборима Српске радикалне странке на терену консолидује. Он је истакао забринутост за актуелну политичку ситуацију у Србији и додао да ће у наредном периоду наставити да обилази све окружне одборе Српске радикалне странке у Србији.

Председник Расинског окружног одбора Дејан Маринковић додао је да је задовољан
посетом председника Извршног одбора и да, иако је губитак парламентарног статуса
отежао функционисање странке, не смемо заборавити нашу обавезу и задатак да се још јаче фокусирамо на решавање проблема наших суграђана, којих нажалост има превише. Он је у отвореном разговору са председником Извршног одбора додао да ће у наредном периоду обићи све општинске одборе у Расинском округу и истакао да је примарни задатак формирање свих месних одбора и јачање страначке инфаструктуре. Уз то је такође додао да ће Српска радикална странка, као једина опозициона странка у Крушевцу наставити да буде на располагању свим нашим суграђанима, како би им побољшали квалитет живота у нашем граду.

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ