Проф. др Миљко Ристић кандидат Српске радикалне странке за градоначелника Београда

Градски одбор Српске радикалне странке једногласно је одлучио да радикалски кандидат на предстојећим изборима за градоначелника Београда буде проф. др Миљко Ристић.

Миљко Ристић је најбољи српски кардиохирург, истакнути научник, професор Медицинског факултета и гостујући професор на престижним светским универзитетима. Дугогодишњи је члан Српске радикалне странке.

Српска радикална странка сматра да је проф. Миљко Ристић најбољи кандидат за градоначелника Београда, човек са неопходним искуством, знањем и способношћу, којем ће рад на побољшању квалитета живота грађана Београда бити на првом месту.

Брига о здрављу свих грађана, побољшање здравственог система главног града, изградња канализационе и водоводне мреже, чиме би се прекинуло изливање канализације у реке, са циљем да се створи здравији животни амбијент у главном граду, биће приоритети Српске радикалне странке на градском нивоу. Један од најбитнијих задатака је спровођење брзе и приступачне легализације, чиме би се коначно решио вишедеценијски проблем великог броја становника главног града. Посебну пажњу посветићемо увођењу реда у градску администрацију.

Уверени смо да ће грађани Београда указати поверење проф. Миљку Ристићу и листи Српске радикалне странке, а ми смо спремни да преузмемо одговорност за вођење главног града на компетентан, домаћински и одговоран начин.

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ