Радикали обележили страначку славу Света Три Јерарха

Српска радикална странка обележила је данас страначку славу Света Три Јерарха – Василија Великог, Григорија Богослова и Јована Златоустог. Ломљењу славског колача у седишту странке у Земуну присуствовали су Његова Екселенција амбасадор Републике Азербејџан Елдар Хасанов, први секретар Амбасаде Републике Кине Чи Линг Јун и први секретар Амбасаде Руске Федерације, Иван Старостин, као и пријатељи странке и високи страначки функционери.

Председник Српске радикалне странке проф. др Војислав Шешељ, одржао је кратак говор у коме је истакао да српски радикали, борећи се за власт, никада нису осрамотили своје претке, нити су одступили од својих идеолошких завета, политичких принципа и политичких програма. Српски радикали се за власт боре најчаснијим средствима у жељи да остварујући власт, онда када им народ укаже поверење, покажу да су били достојни тог поверења.

„Надам се да ће нам на предстојећим градским изборима народ указати поверење да учествујемо у власти, а на нама је да оправдамо то поверење и будемо достојни народне воље“, изјавио је др Шешељ.  

Слава Света Три Јерарха обележена је и у одборима Српске радикалне странке широм Србије.

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР