Радикали питају, напредњаци одговарају: Апатину нису потребне фабрике

На последњој седници Скупштине општине Апатин,одржаној 24. септембра, одборник Српске радикалне странке Милорад Мрђа је активно учествовао у раду локалног парламента и указао на многобројне проблеме у раду и функционисању локалне самоуправе, указујући на све пропусте локалне власти у бројним областима друштвеног живота.

Као највећу замерку изнео је индолентност и незаинтересованост актуелне напредњачке власти по питању развоја наше општине и чињеницу да у последњих 5 година општина Апатин стагнира у готово свим областима, а поготово у области привлачења инвестиција и запошљавања наших грађана, имајући у виду да је истовремено знатан број инвеститора дошао у суседне градове и општине.

На његову дискусију осврнуо се председник Скупштине општине Апатин и повереник Српске напредне странке Милан Шкрбић, који је инсистирао да на лицу места одговори одборнику Мрђи, те је изјавио да „Апатину фабрике нису потребне и да је боље да их немамо, с обзиром на бројне проблеме који прате долазак инвеститора”.

Ми, српски радикали, постављамо питање председнику општине Апатин и владајућој већини: Да ли подржавају овај став и да ли је то њихов план и програм развоја наше општине и начин изласка из озбиљне економске кризе у којој се налазимо?

Српска радикална странка ће као опозициона политичка партија наставити да се енергично бори за интересе свих грађана наше општине, а када нам грађани на изборима укажу поверење, борићемо се за свако радно место, како бисмо зауставили евидентно пропадање општине Апатин, уздржавајући се од оваквих неодговорних изјава.

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ