Радикали предлажу да се награди златна панчевачка џудисткиња Андреја Стојадинов

Одборници Српске радикалне странке у Скупштини града Панчева на последњој седици, приликом расправе о Одлуци о буџету за 2021. годину, предложили су актуелној градској власти да се нашој суграђанки, џудисткињи Андреји Стојадинов, додели награда и финансијска подршка, услед великог постигнутог успеха – освајања златне медаље у сениорској конкуренцији на Европском купу, а такође и освајању титуле државног шампиона. У фокусу радикала били су и проблеми атлетичара у општини Панчево.

– С обзиром на блистав успех наших атлетичара, који константно постижу највише резултате на разним такмичењима широм наше земље, неопходно је издвојити средства из буџета за развој спорта и кроз изградњу нове атлетске стазе у нашем граду обезбедити квалитетан тренажни процес свим атлетичарима, и на тај начин их поштедети трчања по Народној башти или неким другим местима која немају ту спортску намену. Тим потезом бисмо у перспективи засигурно били у могућности да узмемо учешће у организацији атлетских спортских такмичења, а где бисмо у улози домаћина на најлепши могући начин додатно представили свој град – истакао је Слободан Мрђен, одборник Српске радикалне странке у Скупштини Града Панчева.

Одборници Српске радикалне странке се залажу и за то да се хала ,,Багремар” до краја изгради и приведе намени. Сматрамо да је потребно што пре издвојити средства како би се овај објекат у потпуности завршио, јер својим деценијски оронулим и запуштеним стањем квари слику нашег града. Опремањем овог објекта Град Панчево би остварио приходе од издавања пословног простора. Такође, овакав објекат умногоме би допринео развоју спорта у нашем граду, а под његовим кровом нашло би се места за многобројне клубове, спортска удружења, као и за све заинтересоване грађане.

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ