Радикали упозоравају на могуће криминалне радње у Панчеву

Градски одбор Српске радикалне странке Панчево још једном указује на могуће корупционашке и криминалне радње у вези са опредељивањем и дистрибуирањем буџетских средстава у општини Панчево.

– Ми српски радикали сматрамо да је под хитно потребно преиспитати средства намењена финансирању невладиних организација. Сматрамо да не треба финансирати оне организације које раде директно против интереса наше државе – упозорио је Петар Јојић, одборник Српске радикалне странке у Скупштини града Панчева.

Приликом скупштинске расправе о Предлогу одлуке о буџету за 2021. годину града Панчева, Јојић је истакао да су позиције средства намењених за специјалне услуге, услуге по уговору, коришћење роба и услуга, заштита животне средине, остали трошкови, опште услуге, остале опште услуге, по његовом дугогодишњем политичком искуству, погодне за малверзације. За позицију израда техничке документације за унапређење „Приобаља”, Јојић је рекао да је цифра „надувана” и да се за ту намену издваја превише средстава.

Градски одбор Српске радикалне странке Панчево, уместо таквих и сличних потенцијалних малверзација са градским буџетом, предлаже јасне, конкретне и здраве пројекте, од којих би имали корист сви грађани Панчева и околине, а не само узак круг људи окупљен око Српске напредне странке.

– Панчеву је потребна реконструкција пијаце, а тражимо и објашњење за 150 милона намењених превозу путника, јер је та цифра у реду, само уколико ће се тим новцем омогућити пензионерима да бесплатно користе превоз. Тражимо и решавање питања „Беовоза”. То мора бити приоритет, као и већа улагања у здравство. Ми српски радикали предлажемо и оснивање Савета за безбедност у који ће ући и представници правосудних ограна и полиције – казао је Петар Јојић.

 

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ