Ратко Младић је херој, доживотна пресуда представља политичку одлуку!

Руководство Српске радикалне странке није изненађено доживотном пресудом коју је антисрпски Хашки трибунал данас изрекао генералу Ратку Младићу. Хашки трибунал од свог оснивања не служи интересима правде,већ представља политички инструмент Европске уније и НАТО пакта. У Хагу је суђено искључиво Србима, док су припадници других народа ослобођени кривице за монструозне злочине почињене над српским народом. Пресуда Младићу је политичка и уперена је против српског народа, против Републике Србије и пре свега против Републике Српске.

 

Српски радикали су потпуно уверени у Младићеву невиност и неизмерно захвални због огромне жртве коју је положио у борби за одбрану српских територија на левој обали Дрине. Упркос срамном суђењу и неправедној пресуди која није заснована на доказима, већ на директиви западних сила, Ратко Младић ће у очима српског народа остати херој и непоколебљиви борац против исламског фундаментализма!

 

Српски радикали настављају своју борбу за доказивање истине – да у Сребреници није било геноцида и да Република Српска није геноцидна творевина!

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР