Ратко Младић је српски херој!

Руководство Српске радикалне странке није ни најмање изненађено срамном другостепеном пресудом изреченом славном српском генералу Ратку Младићу. Пресуда којом је Младић осуђен на казну доживотног затвора прати континуитет антисрпског деловања Хашког трибунала и његовог правног наследника, Механизма за међународне кривичне судове, и недвосмислено показује да су ове институције деловале искључиво са намером остварења политичких циљева Европске уније и НАТО пакта, без спремности да служе доказивању истине и остварењу интереса правде.

Српски радикали су потпуно уверени у Младићеву невиност по свим тачкама оптужнице и неизмерно захвални због огромне жртве коју је положио у борби за одбрану српских територија и српског народа настањеног на левој обали Дрине. Нема сумње да ће, упркос срамној пресуди изреченој по директиви западних сила, Ратко Младић у српском народу остати запамћен као велики херој, истински патриота и непоколебљиви борац против исламског фундаментализма!

Неправедна и неутемељена другостепена пресуда Механизма за међународне кривичне судове у предмету Младић уперена је против целог српског народа и има за циљ дестабилизацију Републике Србије и стварање основа за укидање Републике Српске. Свесни постојања западне антисрпске агенде, српски радикали настављају своју борбу за ширење истине – да у Сребреници није било геноцида!

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ