Разговор са Куканом и Флекенштајном понижавајући

Српска радикална странка није учествовала у разговорима које су у Народној скупштини организовали бивши посланици европског парламента Едуард Кукан и Кнут Флекенштајн.

Српски радикали сматрају да је ово било понижавајуће за Народну скупштину, пре свега због чињенице да је Српска радикална странка увек била против страног мешања у решавање наших унутрашњих проблема.

Ми увек имамо могућности да све своје унутрашње политичке проблеме решавамо без мешања са стране и без потребе да показујемо понизност према некоме ко нема никакву политичку тежину, као што је то случај са Куканом и Флекенштајном, и једина смо странка у Србији која никада није примала диктате из иностранства.

Посланици Српске радикалне странке од почетка овог сазива Народне скупштине упозоравају на аномалије постојећег Пословника и на обавезу да сваки сазив мора донети свој пословник. Сви су ћутали на примедбе радикала, а сада реагују и примају сугестије и налоге од бивших посланика који немају никакав значај у политичком животу.

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР