Редовна годишња скупштина општинског одбора СРС Апатин

Општински одбор Српске радикалне странке Апатин је 15. септембра одржао редовну 23. годишњу скупштину општинског одбора.

Председник општинског одбора Александар Смиљанић је у оквиру дневног реда поднео скупштини извештај о раду у прошлој години, као и план рада за наредни период.

На скупштини је још једном приказано велико јединство и добра организација општинског одбора, као и спремност и одлучност да се у наредном периоду још интензивније настави са страначким активностима, у циљу промовисања странке и борбе за интересе свих грађана.

Смиљанић је у оквиру извештаја о раду говорио о активностима странке у протеклом периоду, као и о деловању српских радикала у локалном и покрајинском парламенту.

У наредном периоду приоритет општинског одбора биће организационо јачање странке и рад на терену, како би спремно дочекали локалне и покрајинске изборе 2024. године, као и извесне ванредне парламентарне изборе.

Извештај о раду одбора и план рада за наредни период делегати су једногласно прихватили.

Изабрани су нови чланови општинског одбора на мандатни период од годину дана, који су том приликом положили свечану заклетву.

Скупштини су присуствовали председник окружног одбора странке Милан Ћук, Вања Божић, потпредседник Извршног одбора Српске радикалне странке и др Марина Недељковић, члан председничког колегијума и посланик у Скупштини АП Војводине.

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ