Рибнички азил пакао за псе, али и све грађане Краљева!

Општински одбор Српске радикалне странке у Краљеву упозорава јавност и градску власт да се из прихватилишта за напуштене псе у насељу Рибница већ годинама шире несносан смрад и бука. Према нашим сазнањима, у прихватилишту има између 30 и 40 паса који се држе у неадекватним условима, недостојним живог бића.

– Пси који су смештени у овом азилу остављени су без надзора, о чему су нас обавестили становници оближњих кућа, који се већ годинама жале и пишу петиције надлежним органима да се овај проблем коначно реши. На основу пријаве станара Републичкој ветеринарској инспекцији, ми српски радикали предлажемо да се овај нехумани азил измести на одговарајућу локацију, јер је потпуно недопустиво да се овакве ствари дешавају у 21. веку, у другој градској зони. Услед неадекватне бриге надлежних градских служби, из азила се шири несносан смрад, а лавеж паса не дозвољава оближњим станарима да склопе ока током ноћи – упозорила је Виолета Петровић, секретар Расинског окружног одбора Српске радикалне странке.

Српска радикална странка предлаже градској власти у Краљеву да под хитно реши овај горући комунални проблем, измести азил на адекватну локацију, пружи потребну бригу напуштеним животињама, а грађане заштити од буке и несносног смрада.

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ