Руска делегација посетила др Шешеља у седишту Српске радикалне странке!

Председник Српске радикалне странке, проф. др Војислав Шешељ, примио је у седишту странке руску делагацију на челу са Алексејем Журављовим, послаником у Државној Думи, председником партије Родина.

У срдачном и пријатељском разговору др Шешељ и Журављов су разменили сазнања и усагласили ставове у погледу српско-руског пријатељства и сарадње. Председник Српске радикалне странке је истакао да су српски радикали конструктивна опозиција владе, која прихвата патриотске потезе режима на пољу побољшања односа са Русијом, али да то још увек није довољно.

Он је још једном нагласио да је Српска радикална странка и даље строго против уласка Србије у Европску унију и против било какве сарадње са Западом.

Др Шешељ је изразио захвалност делагацији због њихове срдачне посете и изјавио да одржава пријатељске односе са свим руским патриотским партијама.

Руска делегација је позвала др Шешеља да посети Русију на чему им се он захвалио и нагласио да би волео да његово прво путовање буде пут у Русију.

Поред Журовљева, разговору су присуствовали и Алексеј Риљев, Владимир Лактјушин, Александар Хугати, Љубомир Радиновић и Владимир Кудашов, као и Немања Шаровић, Вјерица Радета и Миљан Дамјановић.

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР