Са ауто-пута у Краљеву, уместо на културна и знаменита места, право на депонију

Градски одбор Српске радикалне странке Краљево обавештава јавност да се у нашем граду прави регионална депонија а да ће се смеће довлачити из још три града.

Иако смо обавештавали јавност, а питања на ову тему постављали градској власти, до овог тренутка од њих нисмо чули ништа ново. Народ није имао права да зна где је отишао новац, милиони динара који су из градског буџета уложени, односно намењени за нову депонију. Како смо и тада упозоравали и питали актуелну власт да ли је обавештена да ће туда проћи део ауто-пута, одговоре добили нисмо. Сада чујемо да ће се баш на том месту правити регионална депонија, у близини ауто-пута, на обали Западне Мораве, на ушћу у реку Ибар. Ко год се, рецимо, искључи са ауто-пута, уместо на знаменита, пријатна и културна места у Краљеву, моћи ће директно на депонију. То је укратко призор напредњачког златног доба у Краљеву. Изгледа да нам је мало наашег смећа за које више немамо места па нам је потребно и туђе, и то баш поред ауто-пута.

Каква вам је то рачуница, господо напредњаци? Када немаш места за своје, донеси и туђе, и то у што већим количинама, тако ће твоје изгледати мање. Можда су се том логиком водили. Али, да ли је то решење?

Српски радикали још једном упозоравају: Господо напредњаци, уозбиљите се док не буде прекасно. Не правите ругло од нашег града и почните за почетак да размишљате а онда и да радите за овај град и за овај народ.

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ