Шабачки радикали позивају грађане да им се придруже у борби против корупције и криминала

Градски одбор Српске радикалне странке Шабац обавештава јавност да ће се у наредном периоду редовно оглашавати путем конференција за медије и саопштења. Наиме, након завршених локалних избора и поновљених кругова гласања, можемо да констатујемо да српски радикали нису добили довољан број гласова да пређу цензус, али да је циљ, који је био већ двадесет година пред нама, коначно испуњен.

– Наш примарни циљ је био да се Град Шабац ослободи малигног утицаја бившег градоначелника Зеленовића и да се стане на пут уништавању јавних и државних предузећа, корупцији, лоповлуку, рођачком и страначком запошљавању, ненаменском трошењу буџета итд. То је био кључни разлог због којег смо у поновљеним изборима подржали Српску напредну странку. Зашто је било важно да се власт окупљена око бившег градоначелника смени? Град Шабац, на челу са Зеленовићем, забранио је промоцију књиге проф. др Војислава Шешеља под називом  „У Сребреници није било геноцида”, што је незабележено у 21. веку на тлу Европе. Поред тога је евидентно да гора власт од предходне досманлијске не може бити, а било је крајње време да грађани Шапца добију дуго очекиване промене – истакао је Слободан Ранковић, који је нагласио да ће се српски радикали свим силама трудити да у наредном периоду дође до сарадње Града Шапца и матичне државе Србије.

На конференцији за медије, присутним новинарима обратили су се и Немања Стефановић, потпредседник Градског одбора Српске радикалне странке Шабац и Стефан Савић, председник Савета за омладину шабачких радикала. Они су истакли да ће задатак Српске радикалне странке у Шапцу у наредном периоду бити консолидација месних одбора и озбиљан страначки рад на придобијању нових чланова и смипатизера.

– Градски одбор Српске радикалне странке Шабац је у последње време претрпео кадровске промене, са циљем подмлађивања одбора и активирања младих политичких снага. Намера нам је да појачамо наше редове са младим, образованим кадровима, који деле наше ставове и принципе, патриотизам и идеологију српског национализма, и да на тај начин одбранимо свој град и земљу од негативних утицаја који нам се свакодневно пласирају са свих страна – сматра Стефан Савић, председник Савета за омладину шабачких радикала, додавши да у Српској радикалној странци увек има места за људе који воле своју земљу, који воле свој град и који се не плаше промена, и поред тога што ће увек остати доследни својим начелима.

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ