Српска радикална странка није задовољна резултатима локалних избора у Пчињском округу. Наша је намера да у наредном периоду учинимо све што можемо како би Српску радикалну странку ојачали у свим општинама нашег округа. Овом приликом захваљујемо се свим грађанима који су гласали за нашу странку и који нису подлегли уценама, притисцима и куповини гласова. Свима је познато да је Врање постало један од симбола куповине гласова на прошлим изборима.

Ми, српски радикали, одлучили смо да се позабавимо свим питањима која су од виталног значаја за живот становника свих места на територији нашег округа. Наша врата ће бити отворена свим нашим суграђанима за све сугестије и идеје.

Позивамо градску власт у Врању да објасни свим грађанима Врања зашто ни после две године није реконструисана улица Боре Станковића која представља једну од три кључне улице у граду. Реч је о улици која је дугачка само хиљаду метара. Власт која није у стању да реконструише једну улицу за две године треба да поднесе оставку, а не да прича бајке о напретку и бољем животу. Такве брљотине су незабележене у цивилизованом свету.

Нормалном човеку је несхватљив и необјашњив проблем са паркирањем у Здравственом центру Врање. Готово 350 запослених је свакодневно принуђено да се сналази како зна и уме приликом паркирања зато што је управи Здравственог центра пало на памет да уводи ограничење паркирања тамо где за тим нема никакве потребе.

Ми, српски радикали, захтевамо да се ови проблеми хитно реше, а не да њихово решавање траје годинама.