Саша Туцаковић нови члан Централне отаџбинске управе Српске радикалне странке

Дугогодишњи члан Српске радикалне странке, млади Крагујевчанин Саша Туцаковић, изабран је за члана Централне отаџбинске управе и за члана Председничког колегијума Српске радикалне странке.

Дипломирао је на Правном факултету Универзитета у Крагујевцу са просечном оценом 9,91. Након завршеног Правног факултета, заснива радни однос на истом факултету у звању сарадника у настави на ужој научној области римско право. Упоредо је студирао и филолошко-уметнички факултет, на ком је тренутно апсолвент на катедри за клавир са просечном оценом 9,19.

У свом обраћању на седници Централне отаџбинске управе је истакао да ће се неприкосновено залагати за изградњу здравог система у држави, са посебним акцентомна владавини права, једнаким шансама, социјалној правди и уопште за одбрану интереса српског народа, све у складу са Програмом Српске радикалне странке. Посебно је истакао да ће се ухватити у коштац са проблемима у Граду Крагујевцу и да ће радити на јачању Градског одбора Српске радикалне странке у Крагујевцу.


 

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ