Шешељ честитао рођендан председнику Путину

Ваша екселенцијо, поштовани председниче Путин,

Примите моје срдачне честитке поводом Вашег јубиларног седамдесетог рођендана. Желим Вам дуг живот, добро здравље и успех у Вашим великим државничким подухватима.

Ваша борба за заштиту руског народа заслужује дивљење и путоказ је целом слободољубивом свету у борби против западне хегемоније и глобализма.

Захвалан сам Вам, у своје и у име Српске радикалне странке, за све што сте учинили и што чините за очување територијалног интегритета и суверенитета Републике Србије.

Наш непоколебљив став је да само уз Вашу подршку можемо сачувати Косово и Метохију у саставу Србије, зато мислим да Србија мора одолети притисцима запада и да ни по коју цену не сме увести санкције Руској Федерацији. Србија мора остати чврсто при том ставу и показати да нам је пријатељство са братским руским народом драгоцено. Сарадња између наше две државе мора бити сваким даном све чвршћа. То сматрам стратешким циљем Србије, а испуњење наших националних интереса оствариће се када Србија постане придружени члан Руске Федерације, зашта се залажу српски радикали.

Праведна борба и храброст коју Ви лично показујете од почетка специјалне операције у Украјини треба да буде узор целом слободољубивом свету. Желим Вам успешан завршетак ове операције на добробит руског народа којег сте извукли из канџи неонацизма и целом свету показали да сте као велики лидер у стању да заштитите сопствени народ.

Уверен сам да ћете као доказани патриота и непоколебљиви борац за слободу и правду успети да донесете коначну слободу руском народу и целом свету показати моћ велике Русије.

 

Председник Српске радикалне странке

Војислав Шешељ

 

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ