Шешељ први изнео истину о Поношу

Изјава НАТО генерала Здравка Поноша да напади на њега долазе из Шешељеве кухиње је његов невешт начин да се одбрани од истине о себи.

Понош нема разлога да се љути на Шешеља, који је познат по томе да увек јавност обавештава о чињеницама које претходно неоспорно утврди. Здравко Понош треба да се љути на своје газде из Америчке амбасаде. Они су слали у Вашингтон депеше о томе како су врбовали Поноша за антисрпско деловање и како су га на основу неколико курсева, уз помоћ Демократске странке, промовисали у генерала, а потом и на место начелника Генералштаба Војске Србије.

Војислав Шешељ је само први изнео истину о томе да Понош није српски, већ НАТО генерал и то је објавио још 2017. године у књизи „Викиликс ми јавља“, други део.

Српска радикална странка сматра да је одговорност на власти зато што нису предузели одговарајуће мере против Поноша због свега што је учинио Војсци Србије, и то много пре него што су га кандидовали за председника Републике, а не на др Војиславу Шешељу, који је још пре пет година указао на то.

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ