Снег у јануару изненадио напредњачку власт у Краљеву! Градски одбор Српске радикалне странке Краљево поручује актуелној власти: Напредњаци, пробудите се

Пре неколико дана пао је први већи снег ове године. Ми српски радикали постављамо питање напредњачкој власти да ли су упознати са чињеницом да су како села на територији Краљева, тако и град, били без струје и очишћених путева. Поједина села су била без струје током целе ноћи и већи део наредног дана, док готово да нема ни села, ни насеља, која су имала очишћене и проходне путеве. Српски радикали питају напредњачко руководство шта је са тим јавним предузећима којима се напредњачка власт хвали и за која преузима све заслуге. Ми се питамо да ли су напредњаци и њих довели до тога да немају основна средства за рад, или сматрају да су они одговорни да обезбеде проходне и чисте путеве само уколико нема снежних падавина. Онда ће руководство града преузети све заслуге јавних предузећа и хвалити се тиме да су им сви путеви у најбољем реду, апсолутно проходни и да је и током зиме саобраћај одлично функционисао, што наравно није њихова заслуга. Српски радикали питају власт у Краљеву да ли узимају заслуге и за то што су наши суграђани били без струје читаву ноћ, неки чак и наредни дан, док повећање исте морају уредно да плаћају. Да ли сматрају да је и за то крив овај снег, који је пао у јануару и изгледа многе изненадио? Неки би рекли веома неочекивано, други да су могли и да претпоставе, док ће напредњачка власт у Краљеву вероватно рећи да је и за овај снег, који је пао и изазвао непогоде, крива нека прошла власт, да они ту не могу ништа и тиме нам још једном показати да они не мисле на своје грађане и на људе који су им указали поверење. Нажалост или на срећу, просудите сами – истакли су у Градском одбору Српске радикалне странке Краљево.

За разлику од напредњачке власти, српски радикали брину о својим суграђанима и настојаће да и у наредној години раде у њиховом интересу.

– Апелујемо на власт у Краљеву да почне бар да размишља у том правцу и да грађанима омогући бар основне услове за живот, на које сви имамо право. Уколико становници Краљева могу уредно да плаћају рачуне електричне енергије, чак и њено поскупљење, очекују и да је имају, без обзира на годишње доба и временске услове. Напредњачкој власти желимо да у овој години науче да имају више одговорности и више осећаја за наше грађане.

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ