Србија не сме дозволити нови 17. март на КиМ

Српска радикална странка захтева од Владе Републике Србије да иницира повратак преговора између Београда и Приштине из Европске уније у Савет безбедности Уједињених нација.

Сведоци смо да се малтретирање српског народа на Косову и Метохији дешава свакодневно и да све активности Аљбина Куртија и тзв. косовске владе имају подршку Европске уније, НАТО-а и Сједињених Америчких Држава, а са циљем да се изврши нови прогон српског народа са Косова и Метохије.

Српска радикална странка сматра да би преговарачки оквир требало вратити у Савет безбедности Уједињених нација како бисмо увели у преговоре и српске савезнике – Руску Федерацију и Народну Републику Кину, велике силе које поштују територијални интегритет Републике Србије, Резолуцију СБУН 1244 и не одобравају најновије терористичке акте сецесионистичких приштинских власти.

Република Србија има обавезу да учини све како би заштитила српски народ на Косову и Метохији, да обезбеди поштовање права Срба на Косову и Метохији и да не дозволи да се Србима деси још један 17. март.

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ