Српска радикална странка захтева да се обелодане имена министара који су учествовали у афери прислушкивања председника Републике

Српска радикална странка подсећа да је још крајем прошле године председник републике обавестио јавност да зна да га већ годину дана прислушкују, што је апсолутно недопустиво. Представници режима утркивали су се да то представе као државни удар и сви су тврдили да су у аферу прислушкивања председника умешана два министра.

Пре више од месец дана јавност је званично обавештена да власт зна ко је прислушкивао председника, да су сви докази обједињени и да се чека потез тужилаштва.

Српска радикална странка сматра да је овакво понашање представника власти недопустиво и да јавност мора да зна све детаље у вези са прислушкивањем председника републике. Посебно је важно да се зна који су то министри учествовали у овој незаконитој афери.

Српски радикали захтевају да се јавност обавести о свим детаљима ове афере и да власт не сме да допусти да ово буде само једна од афера која се заврши по оној народној – Тресла се гора, родио миш. Афера прислушкивања председника републике не може проћи без одговорности, пре свега организатора овог незаконитог посла.

 

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ