Српски радикали одржали годишњу скупштину општинског одбора у Новој Црњи

У свечаној атмосфери, уз присуство 22 делегата, данас је, у седишту Општинског одбора Српске радикалне странке у Српској Црњи, одржана редовна годишња скупштина општинске организације српских радикала. Скупштина је започела интонирањем страначке химне „Спрем’те се спрем’те четници“.

Председник Општинског одбора Никола Радаковић поднео је извештај о раду у протеклих годину дана и предложио програм за наредни период.

На Скупштини је исказано задовољство због стабилизације и јачања страначке организације у протеклих годину дана и потврђен је избор четири потпредседника Општинског одбора – Лазара Обрадовића из Војводе Степе, Илије Грбића из Александрова, Славољуба Стојичића из Српске Црње и Снежане Путник из Радојева. Скупштина је једногласно изабрала и десет чланова Општинског одбора Нова Црња на мандатни период од годину дана.

Сви делегати и дискутанти на Скупштини су изразили спремност и одлучност у спровођењу програмских циљева и начела Српске радикалне странке, са жељом да српски радикали поново буду најјача политичка странка у општини Нова Црња.

Скупштини су присуствовали и на њој говорили Ђурађ Јакшић, председник Извршног одбора Српске радикалне странке и Вања Божић, координатор за Средњебанатски округ.

Заклетву је положило шест нових чланова општинског одбора изабраних на Скупштини на мандатни период од годину дана.