Српски радикали оштри критичари нове власти у Крушевцу!

Градски одбор Српске радикалне странке Крушевац обавештава јавност да ће у наредном периоду, иако без одборника у локалном парламенту, Српска радикална странка деловати као једина права и искрена опозициона партија.

„Испред Градског одбора Српске радикалне странке у Крушевцу обавештавам вас да ћемо се свим снагама и силама борити за интересе наших суграђана и да ћемо уздигнуте главе наставити нашу политичку борбу. Свакодневно ћемо пратити рад локалне власти, свако ново кадровско решење и одлуку која се усвоји од стране локалног парламента. Сваку одлуку која не буде у складу са интересима Крушевљана оштро ћемо критиковати на редовним конференцијама за медије и у јавности“, истакао је Дејан Маринковић, председник Расинског окружног одбора Српске радикалне странке.

Српска радикална странка подсећа да од 70 одборника који учествују у раду локалног парламента, 66 одборника чине владајућу већину и да је јасно као дан да ће у Крушевцу једина права опозиција бити Српска радикална странка.

„Без обзира на то што тренутно немамо наше представнике у локалном парламенту, ми ћемо наћи начине да одржимо континуитет у контакту са грађанима кроз различите акције које ћемо спроводити и кроз одржавање редовних конференција за новинаре са којих ће се, као и до сада, чути проблеми наших грађана“, рекао је Маринковић.

Српски радикали сматрају да владајућа већина у Крушевцу коначно мора да обрати пажњу на становнике сеоских средина, које су до сада биле потпуно запостављене и занемарене од стране градских челника.

„Захтевамо да се у наредном периоду издвоје далеко већа средства за реконструкцију и изградњу инфраструктуре и потребних објеката у селима. Недопустиво је да у 21. веку постоје насеља без услова за задовољавање основних цивилизацијских потреба и да градски челници жмуре на проблеме са којима се наша села суочавају. То се под хитно мора променити“, закључио је председник Расинског окружног одбора Српске радикалне странке.

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ