Српски радикали подржали Милорада Додика, Жељку Цвијановић и коалицију око СНСД

Један од четири најзначајнија циља српског народа је очување Републике Српске против које које су се заверили сви непријатељи српских националних интереса у свету, али и издајници српског народа у Републици Српској који су се кандидовали за најзначајније функције на изборима заказаним за 4. октобар 2022. године.

Српска радикална странка позива све Србе у Републици Српској и оне са правом гласа у Србији да на овим изборима подрже Милорада Додика за председника Републике Српске, Жељку Цвијановић за српског члана Председништва и да на парламентарним изборима гласају за коалицију окупљену око Савеза независних социјалдемократа – СНСД.

У овим тешким тренуцима за српски народ потребно је да, више него икада, будемо јединствени и да у недељу у Републици Српској покажемо то јединство гласањем за патриоте који су показали да су спремни да сачувају Републику Српску.

Српски радикали сматрају да сви Срби треба да се придруже подршци коју је Милораду Додику недвосмислено пружио председник Руске Федерације Владимир Владимирович Путин. 

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ