Српски радикали предали листу за предстојеће локалне изборе у Лучанима

Српска радикална странка предала је данас листу за предстојеће локалне изборе у Лучанима.

Кандидат за председника општине Миодраг Мишо Луковић, дипломирани инжењер геодезије, захвалио се свим суграђанима који су својим потписом подржали листу „ДР ВОЈИСЛАВ ШЕШЕЉ – СРПСКА РАДИКАЛНА СТРАНКА“ и том приликом је истакао:

„На нашој листи заступљени су, пре свега, поштени, часни, марљиви и одговорни људи за које се с правом може рећи да су оличење правих српских домаћина. Права слика Лучана приказана је и кроз нашу листу кандидата за одборнике на којој се налазе људи свих профила, од инжењера, агронома, економиста па до трубача, као и студената, радника, домаћица и пензионера“.

Кандидат за одборника и бивши председник Скупштине општине Лучани, Вукоман Обренић, је подсетио све житеље општине Лучани на период од 2008. до 2012. године, када су српски радикали успешно усмерили тадашње поверење бирача на инвестиције и реализоване пројекте који су олакшали живот свих људи на територији целе општине, независно од тога да ли се ради о урбаним или сеоским срединама:

„У поменутом временском интервалу решили смо проблеме локалних путева, нисконапонске мреже, обновили спортске терене и фискултурне сале у склопу школске инфраструктуре. Имали смо слуха да решимо приоритетне проблеме за наше суграђане у руралним деловима, а све с циљем како би млади остали на својим вековним огњиштима и како бисмо им омогућили да живе од свог рада“.