Покрајински избори: Српски радикали су најчвршћи бедем одбране српских националних интереса

Српска радикална странка предала је данас Покрајинској изборној комисији изборну листу за предстојеће покрајинске изборе. Изборну листу под називом „Др Војислав Шешељ – Српска радикална странка” подржало је својим потписом 5.933 грађанина северне српске покрајине и на њој се налази свих 120 кандидата за посланике. Носилац изборне листе је председник Српске радикалне странке др Војислав Шешељ.

– Српска радикална странка се од свог оснивања залаже за унитарну српску државу, која подразумева један парламент, једну владу и једног председника, без аутономних покрајина. Аутономија Војводине нема историјско утемељење нити економско оправдање и увек је потенцијална клица сепаратистичких тежњи. Српска радикална странка се залаже за суштинску, дубинску децентрализацију државне управе и пренос надлежности са централног нивоа на ниво локалних самоуправа – истакао је Ђурађ Јакшић, први на листи кандидата и председник Извршног одбора Српске радикалне странке.

Српски радикали позивају народ да 17. децембра масовно изађе на изборе и својим гласом подржи оне који их никада нису изневерили, никада нису издали и увек су били најчвршћи бедем одбране српских националних интереса.

Линк ка видеу

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ