Српски радикали су опозиција напредњачком картелу у Бојнику!

Јабланички окружни одбор Српске радикалне странке обавештава јавност и све медије да саопштење под насловом „ДОК БОЈНИК НЕСТАЈЕ, НАПРЕДЊАЧКА ВЛАСТ ПУНИ СВОЈЕ ЏЕПОВЕ!”, послато са званичне имејл адресе нашег Окружног одбора, представља званичан став Српске радикалне странке о напредњачкој власти у Бојнику.

Овим путем обавештавамо јавност и све медије да Бранислав Крстић није председник Општинског одбора Српске радикалне странке у Бојнику. Председник нашег Општинског одбора у Бојнику је Цветко Здравковић.

Такође, обавештавамо јавност да је Српска радикална странка опозициона странка у општини Бојник. Ми, српски радикали, свесни смо чињенице да се напредњачка власт у Бојнику уплашила истине коју смо изнели у том саопштењу за јавност. Та истина је болна, поготово за представнике те власти који су од општинског буџета у Бојнику, практично, направили свој џепарац.

Ми, српски радикали, немамо намеру да ћутимо о напредњачкој похлепи и грамзивости у Бојнику. Потрудићемо се да свим грађаниама Бојника презентујемо све релевантне податке о трошењу њиховог новца и раскринкаћемо до краја напредњачки картел који је приватизовао општину Бојник и претворио је у свој лични сервис. Показаћемо целој јавности да се напредњаци у Бојнику само боре за своје плате, дневнице и друге трошкове, а не за добробит свих грађана Бојника.

Овим путем обавештавамо јавност и све медије да сва саопштења упућена са завничне имејл адресе нашег Јаблачничког окружног одбора представљају званичан став Српске радикалне странке о свим релевантним питањима на територији Јабланичког округа.

 

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ