Српски радикали су захвални Кини и Русији!

На данашњој конференцији за новинаре, представницима медија се обратио потпредседник Српске радикалне странке Зоран Красић. Он је изразио дубоку захвалност представницима Кине и Руске Федерације због тога што су одлучним деловањем на седници Савета безбедности спречили укидање Унмика на Косову и Метохији. То је још једна прилика да јавност у Србији види ко су прави пријатељи Србије и српског народа. У зависности од тога би требало дефинисати и државну политику Републике Србије.

Красић је искористио прилику да подсети оне који врше власт да је у Републици Србији још увек на снази Устав Републике Србије који су грађани усвојили на референдуму и тај Устав Републике Србије је дефинисао, одредио и написао правила како се морамо опходити и шта представља територија Косова и Метохије за Републику Србију.

Српски радикали такође подсећају да, поред Устава Републике Србије, постоји и Резолуција 1244 Савета безбедности. Европска унија није једина дестинација за манифестацију економске сарадње и царинске сарадње, а поготово није за било какву политичку интеграцију.

 

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР