Све најгоре у српском народу је данас сконцентрисано око Савеза за Србију и Драгана Ђиласа

Оппштински одбор Српске радикалне странке Врбас кренуо је у обнову и унапређивање омладине СРС. Ми као тренутно једина патриотска странка имамо обавезу да окупимо и организујемо младе људе чистог срца, јаког патриотског набоја, да створимо јаку организацију која ће деловати на ширењу српског национализма. Зашто смо се баш ми ухватили овог посла? Зато што је СРС традиционална кућа и база свих српских патриота. Српска напредна странка отворено сарађује и води државу у ЕУ, исту ону ЕУ где су сконцентрисани сви традиционални српски непријатељи, државе које су бомбардовале нашу државу. Оно што нас у северној Србији највише плаши јесте најновија коалиција у Новом Саду између СНС и Ненада Чанка, човека који отворено позива на отцепљење Војводине и тако крши Устав републике Србије. Са друге стране имамо људе који су 12 година водили отворену антисрпску политику, људе који су све српске јунаке испоручили хашком казамату, људе за време чије власти је тзв. република Косово прогласила независност. Дакле, све најгоре у српском народу је данас сконцентрисано око Савеза за Србију и Драгана Ђиласа. Остаје само СРС као странка која је доследна својој идеологији. Наша организација ће деловати на локалу, у свим насељеним местима општине Врбас, разговараћемо са људима. Нећемо се сетити грађана само месец или два пред изборе, него ћемо из дана у дан разговарати и покушавати да решавамо заједничке проблеме. Обележаваћемо све важније догађаје из наше славне прошлости, правити радне акције, обилазити нашу браћу у свим српским земљама. Овим путем позивамо све младе људе, искрене патриоте, да нам се прикључе у заједничкој борби да унапредимо средину у којој живимо, а затим и да средимо нашу државу. Наше време тек долази. Србија је вечна док су јој деца верна. Живела Велика Србија!