Телеграм саучешћа поводом смрти Владимира Волфовича Жириновског

 

Др Војислав Шешељ упутио Државној думи Руске Федерације и Посланичкој фракцији Либерално-демократске партије Русије телеграм саучешћа поводом смрти Владимира Волфовича Жириновског.

Државна дума Руске Федерације

Посланичка фракције Либерално-демократска партија Русије

Са дубоким жаљењем сам примио вест да је у Москви умро мој дугогодишњи пријатељ Владимир Волфович Жириновски, председник Либерално-демократске партије Русије и дугогодишњи депутат руске Думе.Жириновски је био велики руски патриота, пријатељ Српске радикалне странке и целог српског народа.

Више пута је био у Србији и увек веома срдачно дочекиван. Био је и драги гост Српске радикалне странке, а општина Земун га је на мој предлог 1998. године прогласила Почасним грађанином.

Владимир Жириновски је увек иступао против свих српских непријатеља, а у Београд је стигао и у време најтежих напада на српски народ.

Смрт Владимира Жириновског велики је губитак, а остаће запамћено да је и из болесничке собе упутио речи подршке храброј руској војсци која учествује у специјалној војној акцији у Украјини.

Либерално-демократској партији, Руској думи и целом братском руском народу у име Српске радикалне странке упућујем изразе искреног саучешћа.

Војислав Шешељ

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ