У служби грађана којима је помоћ неопходна

Због интензивирања пандемије изазване вирусом COVID 19 у читавом Поморавском округу, те због чињенице да долази до заражавања читавих породица, Поморавски окружни одбор Српске радикалне странке донео је одлуку да сви општински одбори у овом округу започну акцију непрестаног контактирања, пре свега чланова и симпатизера Српске радикалне странке, чије податке имамо у регистру чланства, како би у случају обољевања и изолације наши активисти били на располагању угроженим породицама када су у питању набавка намирница и осталих потрепштина за колико- толико нормалан живот оболелих.

Уједно позивамо и остале грађане који живе у општинама Поморавског округа, заражене овим опаким вирусом, којима је потребна помоћ наших активиста, да нас контактирају. Бројеви телефона за контакт ће бити објављени на Фејсбук страницама општинских одбора Српске радикалне странке у Јагодини, Параћину, Свилајнцу, Деспотовцу и Ћуприји.

Наше суграђане молимо да се у наредном периоду придржавају прописаних антиепидемијских мера, те да воде рачуна како о свом, тако и о туђем здрављу.

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ