У Сребреници било жртава на свим зараћеним странама, али није било геноцида!

Члан Централне отаџбинске управе Српске радикалне странке Урош Кршић изјавио је данас да није спорно да је било жртава на свим зараћеним странама у Сребреници, али је истакао да није било геноцида, те да ће српски радикали свуда бранити тај став и пружати помоћ оптуженим Србима. Он је такође навео да Хашки трибунал доноси скандалозне одлуке, а да српски судови желе да наставе ту праксу, са циљем да само српска страна буде означена као геноцидна.

Представници Српске радикалне странке окупили су се испред зграде Специјалног суда како би пружили подршку осморици припадника Специјалне бригаде МУП-а Србије који су оптужени за убиства у селу Кравица код Сребренице.

Кршић је истакао да су српски радикали свесни притиска који стране силе, пре свега Европска унија, врше на домаће судове али да рачунају на правничко искуство и мирну савест српских судија и верују да ће одлуке донети у складу са истином, чињеницама и доказима који су изведени, што значи да би једина исправна пресуда била ослобађајућа пресуда.

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР