Велибор Рађеновић нови в. д. председника Севернобачког окружног одбора Српске радикалне странке

Извршни одбор Српске радикалне странке једногласно је именовао тридесетједногодишњег Велибора Рађеновића на место председника Севернобачког окружног одбора. Велибор Рађеновић је дугогодишњи члан Српске радикалне странке из Криваје и по занимању је средњошколски наставник и апсолвент Пољопривредног факултета. 

– Српску радикалну странку доживљавам као једину истински доследну политичку партију, која више од тридесет година није мењала свој правац, политички програм и идеологију. Заједно са нашим тимом људи и сарадницима у Севернобачком окружном одбору даћу све од себе да на време испунимо све страначке обавезе и повратимо парламентарни статус у Наредној скупштини Републике Србије. Приоритет нам је подизање и јачање свих општинских одбора на територији Севернобачког округа, омасовљавање базе чланства и завршетак прикупљања петиције против геј бракова – истакао је Велибор Рађеновић.

Српска радикална странка обавештава јавност да досадашњи председник Севернобачког окружног одбора Бора Дракуловић остаје члан Централне отаџбинске управе Српске радикалне странке и свој допринос јачању страначке организације у наредном периоду пружиће са ове функције. 

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ