Виолета Петровић: Држава мора да побољша положај српског пољопривредника

Виолета Петровић: Држава мора да побољша положај српског пољопривредника

https://youtu.be/zgkgJ47vH-c

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ